Obstacle run

Deze obstacle run is een particulier initiatief dat als doel heeft om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar willen we dat doen voor Stichting Chaïm. Het wordt de derde keer dat we dit evenement organiseren. De eerste keer was in 2018 op Bevrijdingsdag en toen is er geld op gehaald voor Geloofwaardig Onderwijs. Op  Koningsdag 2019 vond de tweede editie plaats, de opbrengst is toen volledig naar Stichting Chaïm gegaan. De foto’s van voorgaande edities kun je terugzien op onze website. 

Voor wie?

Dit uitdagende evenement in Zeeland, waarbij hindernissen hét decor vormen, is geschikt voor sportievelingen die 12 jaar of ouder zijn. Ook wanneer je conditie niet helemaal op peil is, is dit evenement voor jou geschikt. Het is namelijk geen wedstrijd en meedoen kan op eigen tempo.

Het is ook mogelijk voor kinderen van 4 tot 11 jaar oud om mee te doen. Er is speciaal voor hen namelijk een KIDSRUN* gerealiseerd. Eventueel kan er een Kidsrun Begeleider Ticket bijgekocht worden.

*Deelname is op eigen risico.

Goede doel

De opbrengst van deze run is voor #Chaïm. Zij gaan met dit geld…

Programma

Obstacle Run 4 Others, wordt steeds beter en groter. Ook dit jaar wordt het weer gezelliger, professioneler en moeilijker dan ooit tevoren. Vanaf 13:00 bent u welkom op het terrein.

START: 14:00u

Dit jaar is het ook weer mogelijk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud om mee te doen met de obstacle run. Voor hen maken wij een special parcour. Ook u als begeleid er kan meedoen met de kidsrun. Let op, hiervoor is wel een begeleidersticket nodig.

START: 15:00u

De echte diehards doen natuurlijk de 18 km. Deze variant is ook in wedstrijdvorm te lopen. 

START: 15:30u

De doorzetters die 6 km maar wat weinig vinden kunnen zich opgeven voor de 12 km. Deze variant is ook in wedstrijdvorm te lopen.

START: 16:00u

Zin in een actief middagprogramma, dan wordt het toch meedoen aan de enige obstaclerun van walcheren!

Voorzieningen

EHBO

Catering

Toilet

Omkleedruimten

Watervoorziening

Parcours

Het belooft een uitdagend en afwisselend parcours te worden, waarbij geen kans bestaat dat je schoon en droog blijft. Denk aan een combinatie van water, modder, gras en zand.

Tijdens de opbouw van het parcours zullen foto’s gemaakt worden. Houd hiervoor de site, de Instagram- en de Facebookpagina in de gaten. Dan weet je een beetje wat je te wachten staat…